Pastor Alemany - Respectem raça del nostre gos

Feb 14, 2017

PASTOR ALEMANY - Respectem la raça del nostre gos

Es considera una raça de gossos de treball des dels seus orígens, encara que inicialment s'utilitzaven com gossos pastors de guarda de vaques i ovelles.

Ja en els inicis del segle XX, es van utilitzar com a gossos policia i posteriorment del exercit alemany durant la guerra.

Per la seva gran intel·ligència, valentia i coratge són gossos ideals per a realitzar treballs de salvament, de seguretat, com gossos policia i de l'exèrcit, com gossos detectors, gossos guardians, gossos de rescat i per obediència esportiva.

Com gos de treball que és, el pastor alemany necessita exercitar-se tant física com mentalment, pel que a més de l'exercici físic diari haurem d’ensenyar-li a realitzar accions perquè pugui anar desenvolupant la seva ment.

Sinó li oferim activitat i ensinistrament, s'avorrirà i podrà auto adjudica-ser un treball o funció a realitzar i adquirir una posició jeràrquica dins de la seva família que pugui ser molesta després per a la nostra convivència amb ell.

A causa del seu temperament fort, és un gos que haurem de socialitzar molt de petit per evitar problemes de conductes amb altres gossos quan siguin adults.

Es un gos ideal per a propietaris que tinguin ganes de treballar amb ell, oferint-li tota la disciplina, obediència, treball i exercici que requereix. No oblidem respectar la raça del nostre gos.

BLOG

Posted on Mar 07, 2017

LES ESTERIOTÍPIES són conductes repetitives que l'animal porta a terme sense un sentit ni una finalitat determinada

Problemes de conducta canina. Què podem fer?

Posted on Feb 14, 2017

El Pastor Alemany, com gos de treball que és, necessita exercitar-se tant física com mentalment

respectar raça gos

Posted on Feb 07, 2017

BORDER - COLLIE - Respectem la raça del nostre gos Es considera la raça més intel·ligent i amb una gran voluntat d'obeir i treballar

respectar raça gos

Posted on Jan 05, 2017

Ens hem plantejat alguna vegada per a què va ser creada la raça del nostre gos en el seu origen? Seria interessant que sabéssim per a què van ser creats i així poder valorar si els podrem oferir totes aquelles necessitats per a les quals van ser creats

respectar raça gos

CONTACTA AMB NOSALTRES

Des de Espai gos, volem oferir una atenció personalitzada als nostres clients, per aquest motiu si té algun dubte, aclariment o suggerencia,
no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres, ja sigui mitjançant el formulari de contacte,
enviant un correu electrònic a info@espaigos.com